• Megújítva
Szúnyogriasztó Karkötő Csomag 5 Finita Pesto! Nem Mérgező. Biztonságos A Gyerekek, Háziállatok. Minden Szabadtéri Tevékenységhez.

Szúnyogriasztó Karkötő Csomag 5 Finita Pesto! Nem Mérgező. Biztonságos A Gyerekek, Háziállatok. Minden Szabadtéri Tevékenységhez.

Rating 
HUF 3200.85

Készleten
A boltban

Pest Megsemmisül biztonságos a gyermekek számára?
Igen!Pest Megsemmisül biztonságos használata gyermekeknek.Mert a karkötő nem készült DEET-t, vagy más, a növényvédő szerek, a gyerekek is biztonságosan használható a szúnyogriasztó karkötő.
Hogyan tudom használni a Pesti Megsemmisül karkötő?
Hordhatod a kényelmes, állítható mikroszálas karkötőt a csukló vagy a boka.Neked is csatolja a babáknak valók babakocsi, sapka, öv, vagy más helyeken!
Szeretek úszni.Használhatom ezt a terméket?
Abszolút!Pest Megsemmisül karkötő vízálló.Ők nem készült műanyag vagy szilikon.Tökéletesek sport (beleértve az úszás!) vagy más szabadtéri tevékenység.
KÖNNYŰ, BIZTONSÁGOS : Pest Megsemmisül szúnyogriasztó karkötő mindkét könnyen használható, biztonságos, az egész család.Nem peszticidek nem DEET.Használjuk 100% - os tisztaságú illóolajok a könnyen állítható mikroszálas karkötő.Csak vedd fel, majd menj!TARTÓS VÉDELEM : meg kell győződnie arról, hogy a család védett a szúnyogcsípés.120 óra szúnyog védelem per karkötő.Már tartalmaz egy ingyenes resealable táska, a karkötők.

Főbb jellemzők

Neked is tetszeni lehet