• Megújítva
Ultrahangos Kártevő Riasztó Csatlakoztassa növényvédelem - Elektromos Egér Undorító Visszataszító a Szúnyog, Egér, Patkány, Csótány,

Ultrahangos Kártevő Riasztó Csatlakoztassa növényvédelem - Elektromos Egér Undorító Visszataszító a Szúnyog, Egér, Patkány, Csótány,

Rating 
HUF 4804.65

Készleten
A boltban

Próbáld meg a 2018-as vadi új ultrahangos kártevő riasztó de ez nem fog csalódást okozni neked!
Az egér visszataszító segíteni fog vezetni, egerek, patkányok, csótányok, hangyák, bogarak, pókok, szúnyogok, rágcsálók, bolhák, valamint az egyéb kártevők ki a házból.
Működési elv :
Célja kettős intelligens chip, pest visszataszító hasznosítja ultrahang hullámok gyakorisága változó a 22 k Hz-es 65 k Hz, hogy irritálja a hallóideg, elpusztítani a szaglás, tönkreteszi a központi idegrendszer kártevők, valamint a rágcsálók.
A hullám frekvencia folyamatosan változik automatikusan bajok kártevők sok generálni tehetetlenség vagy alkalmazkodóképesség.Működik sokáig távol tart a gyötrelem jön a kártevők ellen.
Figyelemre méltó, hogy az ultrahang hullámok csak akkor működik, kártevők, illetve rágcsálók, nem az emberi vagy háziállatok egyáltalán.
Miért minket válasszon :
Kettős Chip
-Megerősített ultrahang nyomás & hatékonyabb
Több Frekvencián & Erős Hatások
-Folyamatos & hatékony növényvédelem megoldás
-Taszítják sokféle kártevők
Kompakt & Lágy Éjszakai Fény
Széles Lefedettség Területén akár 1200 Négyzetméter.Ft
Termék Műszaki Adatai :
Tartomány Frekvencia : 50-60 HZ
Bemeneti feszültség : 90 V~250 V
Kimeneti Frekvencia : 22-65k HZ
Kimenő Teljesítmény : 5-6 W
Hatékony lefedett Terület : 1200 Négyzetméter.Ft / egység
Működés : a Standard Fali Plug-in
perating hőmérséklet : 0-40 Megjegyzés - normális, hogy a mouse/egér vermin növeli az elején a használata nap -, Mert egyre távolabb az él hely a támadás után az ultrahang.Általában, akkor tack hatása három-négy hét.

Főbb jellemzők

Neked is tetszeni lehet