• Megújítva
Honda Repsol Team Racer Kabát (M)

Honda Repsol Team Racer Kabát (M)

Rating 
HUF 3915.00

Készleten
A boltban

Nézd, mint egy profi érzem magam, mint egy profi!Ez az egyedülálló Honda Repsol Szakmai Team racing bőrkabát, használt legtöbb versenyző a Moto GP, egyedülálló a maga stílusa, érzem.Kézzel készült, hogy a tökéletesség a legapróbb részletekig, s teljesen védett a verseny.CE minősített védelmezők a könyök, váll, vissza párnázott vese területen.A minőségi bőr prémium ellentétben a legtöbb utánzatok, az árát nyújtja a legjobb ár-érték, hogy a Honda a rajongók.
EGYÉB :
A) Adomány : $1.00 minden eladó adományozott az American Association for Cancer Research.
B) a Termék a Garancia : Ha ez a tétel súlyosan sérült miatt esik vagy lopott 3 éven belül a vásárlás, akkor a hajó, hogy az azonos elem, teljesen új, féláron eredetileg fizetett érte. (Várj, hogy a biztosítási kártyát használni, ha szükséges).
C) További Kedvezmények : Jó vevők, jó ajánlat!Ha egy ismételje meg a vevő, küldje el kérését egy promóciós kódot kap egy további 10% kedvezmény.
D) a Kérelmek méretben, testreszabás, vagy a kereskedő képviselet kell küldeni közvetlenül Speed Fire USA.
E) FIGYELMEZTETÉS : Ez a lista tartalmazza a fotográfiai képalkotás anyagok szabadalmaztatott, hogy Speed Fire USA.A jogellenes felhasználás a szerzői joggal védett képek vagy más illetéktelen oldalak a fiók felfüggesztését, illetve jogi intézkedések ellen a szabálysértőket.A vevők, vigyázz, hogy vásárol ez a tétel a jogosulatlan források garantált, a csalás, a sértett, ami végső soron te vagy.
.

Főbb jellemzők

Neked is tetszeni lehet