• Megújítva
Adenium Takarmány (a desert rose) - Folyékony Műtrágya HighTech NPK, Gyökér, a Talaj, a Lomb -, Műtrágya - Szakmai Növényi Élelmiszerek

Adenium Takarmány (a desert rose) - Folyékony Műtrágya HighTech NPK, Gyökér, a Talaj, a Lomb -, Műtrágya - Szakmai Növényi Élelmiszerek

Rating 
HUF 1622.70

Készleten
A boltban

Minden műtrágya tartalmaz, csak a legmagasabb minőségű alapanyagok, kelátjai, amelyek garantálják az optimális tápanyag felszívódását.A GREEN24 PROFI LINE egy közös projekt ambiciózus, kertészek, illetve botanikusok Németország / Ausztria ötvözi a több évtizedes szakértelemmel a különböző tudományágak kertészetben.Ezek a termékek a legjobb megoldás a piacon, az ásványi NPK műtrágyák, amely a legújabb tudományos eredményeket.
Előnye a PROFI LINE műtrágyák :
1. Optimális tápanyagok felszívódását keresztül a gyökerek, vagy a levelek.
2. Gyors elérhetősége az üzem hatékony komplex vegyületek.
3. Kiegyenlített tápanyag-kombináció elérhető, több mint 100 különböző növényfajok.
4. Nagyon gazdag, nagyon hatékony, koncentrált műtrágyák.
5. Új, friss keverékek szerint a jelenlegi ismeretek.
6. Kombinálható sok növényvédő szerek.
7. Attól függően, hogy a növény fajokat, valamint az állapotuk 250 ml koncentrált műtrágya elegendő 60-125 liter használatra kész folyékony műtrágya!
Vannak hasznos útmutatást minden műtrágya.Nagyon könnyű használni, az adagolás zajlik segítségével a kupakot.Magában foglalja a használati utasítás, illetve fordítás.

Főbb jellemzők

Neked is tetszeni lehet