• Megújítva
iMustech Postafiók Szám, 2 Db/Készlet, Szilárd Önálló stick Száma 0 Postafiók Ajtó Apartman Hotel, 2-3/4 Hüvelyk, 3D Arany Fém

iMustech Postafiók Szám, 2 Db/Készlet, Szilárd Önálló stick Száma 0 Postafiók Ajtó Apartman Hotel, 2-3/4 Hüvelyk, 3D Arany Fém

Rating 
HUF 6616.35

Készleten
A boltban

2 Db #0 BLK-Tech Modern Tömör Öntvény Arany Postafiók Száma
Termék, Szolgáltatás
Ez a szilárd arany hangpostafiók számának & házszám intézkedések 2-3/4 hüvelyk, magassága, a sport egy gazdag arany kivitelben.A betűtípus elegáns, könnyen olvasható. 3 M autóipari trim ragasztószalag ragasztó tartalmazza.
Tömör arany klasszikus házszám 0 segít, egyszerű azonosítása a ház.Ez a ház a szám kialakított tömör arany egy stabil konstrukció.
Minden BLK-Tech dekoratív postafiók számát vagy épített, minőségi anyagok, amelyek célja a tömör fém.Ez a minősége esetleg már nem elérhető a mai piacon, miután ezt a raktáron eltűnt.Könnyű telepítés, karbantartás.Minden házszám nem látható csavarok kitéve.
Ügyfél-elégedettség a legfontosabb, ha bármilyen okból nem teljesen elégedett a szellemi létszám, akkor azonnal az ön számára a teljes vételárat (vagy cserélje ki az elemet) számított 30 napon belül.Rendelj még ma, hogy élvezze a számok.
A csomag tartalmazza :
2 x BLK-Tech Postafiók Száma 0 Arany
Méret : 2-3/4 hüvelyk, magassága pedig 1/2 hüvelyk vastagságú
.

Főbb jellemzők

Neked is tetszeni lehet