• Megújítva
HDE Katonai Shemagh Nyakán a Sálat Sivatagban Taktikai Stílus Fejét Csavarja Fejkendőjét Kockás Sál

HDE Katonai Shemagh Nyakán a Sálat Sivatagban Taktikai Stílus Fejét Csavarja Fejkendőjét Kockás Sál

Rating 
HUF 5080.05

Készleten
A boltban

A shemagh, is ismert, mint a fejkendőjét, vagy Arab kendő, egy egyszerű, mégis hatékony módja annak, hogy megvédje az arc, nyak a nap, szél, homok.Ez is jól működik, mint alternatív téli sapkák, különösen olyan területeken, ahol a hó, erős szél.Stílusok viseli a shemagh változhat, de a csomagolás sállal a fejét, arcát nyújt optimális védelmet az elemek.
Útmutató visel shemagh :
1.) Hajtsa be a shemagh egy háromszöget.Tekerd körbe a vissza, majd a tetején a fej, a hajtogatott szélén, a homlokodról, ügyelve arra, hogy körülbelül kétharmada az anyag a bal oldalon.A megfelelő vége kellene, hogy legyen elég hosszú ahhoz, hogy a mellkas.
2.) Használja a bal kéz, hogy csípje meg a shemagh 3 vagy 4 cm-re a hajtogatott élét, majd hagyja, hogy a széle lógni előre.
3.) Engedd el a végén.Használja a bal kezével fogja meg a szélén a shemagh mellett a bal arcán tartsd közel a bal arccsontját.Ezt követően használja a jobb kezét, hogy meghúzza a bal oldali végét a shemagh át az arcod, mint az orrát.
4.) Továbbra is lezárja a shemagh körül az arcát, fejét, amíg vissza, át a bal vállán.Markolat a hátsó, majd tartsa, hogy ne húzza a shemagh le a fejét, ahogy betakar.A munka a kezét felé, a cél, ahogy betakar.
5.) Húzd meg a shemagh olyan szorosan, ahogy kellett, jól érzik magukat.A végén az a folyamat, hogy mindkét végén pedig, valahol a jobb halántékon, nyakkendő őket egy csomót.Egy csomóval biztosítja a shemagh megfelelően.

Főbb jellemzők

Neked is tetszeni lehet