• Megújítva
ÚJ CHIMEI N156HGE-LB1 REV.C1 LAPTOP KÉPERNYŐ 15.6 LED HÁTTÉRVILÁGÍTÁSÚ FHD KOMPATIBILIS

ÚJ CHIMEI N156HGE-LB1 REV.C1 LAPTOP KÉPERNYŐ 15.6 LED HÁTTÉRVILÁGÍTÁSÚ FHD KOMPATIBILIS

Rating 
HUF 2070.90

Készleten
A boltban

*FONTOS!Kérem, győződjön meg róla, hogy ugyanaz a képernyő felbontása, vagy a csere nem fog működni.HD képernyő (1366x768) használ egy csatorna video kábel, míg a HD+ (1600x900), valamint a Full HD (1920x1080) használata 2-csatornák video kábel, így azok nem kompatibilis.A frissítés képernyő felbontás váltás videó kábel Full HD csak!Kérem, tekintse meg a gyártó, hogy megtalálja kompatibilis video kábelek HD+, illetve a Full HD felbontásban.
Ez teljesen új laptop képernyő csere laptop.Mi a hajó a napon, ha a megrendelt előtt 4 PM EST (Keleti parti Idő szerint) hétfőtől péntekig.
2 Év Garancia.
Garantáljuk, hogy egy működő kompatibilis csere ugyanolyan, vagy jobb előírások, mint az eredeti, vagy a pénz vissza!Ha a csere a hajó, hogy Meghalt-A-Érkezés, majd fedezi a szállítási költség mindkét irányban (oda-vissza csere).Elkötelezettek vagyunk, hogy egy működő csere!
Kérjük, ellenőrizze, hogy az eredeti képernyő ugyanaz a műszaki adatok megvásárlása előtt ezt az elemet.Ha nem biztos benne, hogy mi az aktuális képernyő leírások vannak, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba díjmentes 1-855-800-4008 pedig örömmel segítünk.
Javítás Nehézség - ALACSONY.
FIGYELEM!Húzza ki a laptop, a teljesítmény, illetve távolítsa el az akkumulátort, mielőtt a telepítés esetleges károk elkerülése érdekében az elektromos alkatrészeket.

Főbb jellemzők

Neked is tetszeni lehet