• Megújítva
J BOUTIQUE STENCIL Fal Marokkói Stencil Nagy Lesley stencil - Közepes méretű - csináld magad dekoráció Bútor Festmény

J BOUTIQUE STENCIL Fal Marokkói Stencil Nagy Lesley stencil - Közepes méretű - csináld magad dekoráció Bútor Festmény

Rating 
HUF 2095.20

Készleten
A boltban

Stencil kiválóan alkalmas minden típusú ravaszkodó, valamint DIY Fali Dekor.
stencil a tökéletes DIY módszer, kezdőknek, hogy hozzon létre egy modern drámai tervező megjelenés stenciling.Fal Stencil könnyen használható, egyszerű DIY projekt, tökéletes a kezdő stencilers.
Stenciling nem csak a falak, a padló, a mennyezet, bútorok, szőnyegek, vászon, kézműves, szövet, s így sokkal több!
Stenciling Szövet : Használja a stencil szövet festékek, vagy egyszerűen csak hozzá Textil Közepes bármely akril festék, hogy alkalmas szövet stenciling.Használja stencil a terítők, függönyök, párnák, placemats, sőt még többet is.
Stencil a Bútorok : Stencil ideális hozzátéve, minta, szinte minden kemény felületre, beleértve a bútorokat.Átalakítani egy asztallap, komód, vagy szekrény, ajtó, festék, valamint sablonok.
Stencil messze meghaladja a vinyl falimatrica (matricák), mint a stencil újra fel lehet használni újra, meg újra, hogy zökkenőmentesen díszíteni egy egész szoba, valamint további, meg tudod csinálni a pontos színt, amely kiegészíti a belső tér.
A stencil lehet használni a végtelen számú módon, egy egyszerű, de érdekes kombináció.Több ezer tervezési lehetőségeket, J BOUTIQUE STENCIL teszi a tervezési projektek megfizethető, míg bátorító maximális kreativitás!
Több design sablonok : www./shops/JBOUTIQUESTENCILS.

Főbb jellemzők

Neked is tetszeni lehet