• Megújítva
F2C 2 Csomag 48-Hüvelyk 36-Hüvelyk 1/8(3MM) Vastag Műanyag Padló Irodai Szék Szőnyeg 48 X 36 Clear Protector Irodai Szék Szőnyeg,

F2C 2 Csomag 48-Hüvelyk 36-Hüvelyk 1/8(3MM) Vastag Műanyag Padló Irodai Szék Szőnyeg 48 X 36 Clear Protector Irodai Szék Szőnyeg,

Rating 
HUF 1788.75

Készleten
A boltban

A Csomag Tartalmazza :
2 DB 48"X36" PVC Szőnyeg
***Meleg Megjegyzés :
Mivel a PVC-szőnyeg volt hengerelt a szállítás előtt, lehet, hogy nehéz roll, amikor használja.pls ne aggódj, szórd meg rá valamit, majd tovább a mat 2-3 nap.majd a szőnyeg, akkor nagyon könnyen terjed.
Tökéletes az alacsony padlószőnyeg vastagságban, a 1/4-kevésbé TIPP : meghatározni a vastagsága a szőnyeg halom, a hely egy fillért sem a széle le a szőnyeget halom (mint mérési egy keréknyom).Ha Ők álla fölött a bolyhos szőnyeg, a szőnyeg 1/4 vagy kevesebb.
Megjegyzés : Ha a mat nem feküdt a padlón, akkor meg kell próbálnunk, hogy használni a hajszárítót a szőnyeg magas hő 15 percig.Ez lágyítja a műanyag elég, hogy a mat fog feküdt.
Függetlenül attól, hogy a padló, szőnyegpadló vagy járólapos, a terület, a szék alá kapja a legtöbb visszaélés!Csökkenti a stressz okozta dc, majd toljuk át a szót egyszerűen a szék szőnyeg.Egy egyszerű megoldás, hogy megvédje a padló, hozz egy széket mat a padlót.

Főbb jellemzők

Neked is tetszeni lehet